Smule

Communityİlk Topluluk Çıkartmaları yaratıcılarından biri olun!

İlk Topluluk Çıkartmaları yaratıcılarından biri olun!

Kataloğumuzda, yalnızca Smule topluluğu üyeleri tarafından yapılan çıkartmalardan oluşan topluluk odaklı bir bölüm başlatacağımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Yalnızca sınırlı bir süre için, ilk topluluk çıkartma oluşturucuları arasında yer alma fırsatına sahipsiniz! Şu anda SİZİN oluşturduğunuz ve Smule topluluğunuzla paylaşmak istediğiniz çıkartmaları toplama sürecindeyiz. Topluluk çıkartmaları bölümünün kurucusu olarak izinizi bırakma şansınız var. Çıkartmalarınızı yüklemeniz için Web platformumuzda basit ve kolay bir süreç oluşturulmuştur. Şimdi oluşturmaya başlayın!

Nasıl Katilirim:

  • Gönderim kılavuzları sürecinde belirtilen gereksinimleri takip eden kendi orijinal çıkartma tasarımınızı oluşturun
  • 25 Ekim 2020 tarihine kadar Smule Web Platformunda “Upload Sticker” Bölümünü ziyaret ederek tasarımınızı gönderin
  • Kullanıcı başına günlük 15 çıkartma yükleme sınırı vardır

Ödüller:

  • 26 Ekim 2020’de yayınlanacak olan Hediye kataloğunda Smule’un Topluluk Çıkartma Kategorisinde yer alan kendi çıkartma tasarımınızı göre bilirsiniz
  • Smule’nin küresel sosyal medya kanallarında ve blogunda öne çıkın

Tasarım gereksinimleri:

  • Çıkartma tasarımları, takdiri net, anlaşılır ve çekici bir şekilde aktarmalıdır. Çıkartmalar kendi eseriniz olmalı ve izinsiz tasarımlar kullanılmamalıdır
  • Çıkartma boyutlari: 320×320
    • Onaylanmış çıkartma biçimleri: PNG
    • Maksimum dosya boyutu: 150 KB

Zaman Çizelgesi ve Onay Süreci

Başvurular, 7 Ekim 2020 itibarıyla Pasifik Standart Saati (PST) 12: 00’de incelenmek üzere kabul edilecektir. Onaylanan çıkartma tasarımları, doğrulama sürecini geçer geçmez duyurulacaktır. 25 Ekim 2020’ye kadar gönderilen tüm onaylı çıkartmalar, Smule’nin Topluluk Etiketi bölümünde ve Smule’nin küresel sosyal medya kanalları ve blogunda yer alacak.

26 Ekim 2020’den sonra topluluk çıkartmalarını kabul etmeye devam edeceğiz ve onaylanır onaylanmaz Smule’nin Topluluk Çıkartması bölümünde gösterilecekler.

Sorular ve cevaplar

Başka birinin tasarımını gönderebilir miyim?

Yalnızca kendi oluşturduğunuz çıkartmaları gönderebilirsiniz ve bunun sizin tarafınızdan yaratılmış orijinal bir sanat eseri olduğunu ve tasarımı kendi platformunda, sosyal medya ve pazarlama kanallarında kullanılmak üzere Smule’a lisanslama hakkına sahip olduğunuzu onaylamanız gerekir.

Başvuru süreciyle ilgili sorular için kime ulaşabilirim?

Gönderim süreciyle ilgili özel bir sorunuz varsa support@smule.com adresine ulaşmaktan çekinmeyin. Yanıt süresinin genellikle 24-48 saat arasında olduğunu lütfen unutmayın.